【Tips】

time: 2021-02-15 15:37|views:338

De dji mavic SD-kaart nog niet formatteren U kunt de videobestanden er nog op terugvinden


U verandert de software om gegevens te herstellen, raden wij u aan met behulp van SD-kaart schijf recovery software. Het is een geweldige manier om het meeste uit uw computer te halen. Vergeet niet dat na het verlies van gegevens, gebruikers nooit gegevens mogen invoeren, omdat dit het oorspronkelijke data recovery effect kan vernietigen en onherstelbare schade kan veroorzaken

dji sd kaart niet gedetecteerd, dji sd kaart niet herkend, dji sd kaart geformatteerd herstel, dji sd kaart verwijderen herstel, dji sd kaart niet gevonden, dji sd kaart niet weergegeven, dji sd kaart raakt leeg, dji sd kaart vraagt om formatteren, dji sd kaart kan niet geopend worden, dji sd kaart bestand ontbreekt,

1 Eén trucje om geknoei met dji mavic SD-gegevensmutatie op te lossen

Achtergeschiedenis:

Ik was me aan het voorbereiden om de reviewfoto's die ik de dag ervoor had gemaakt te gebruiken om te coderen toen ik ontdekte dat ongeveer 10 gigabyte aan foto's en diverse bestanden op de dji mavic SD-kaart plotseling een bestand met de naam USBC was geworden...? dossier. De grootte van dit bestand is 0 KB, wat betekent dat alle gegevens op de kaart verloren moeten gaan.

 

Maar dan toont de verwisselbare schijf G meer dan 100M beschikbaar voor een totaal van 10+ gig, wat betekent dat de data er nog is, dus waar is het gebleven? En wat is deze rommelige code?

 

Omdat er een probleem is, moeten we het oplossen, nog afgezien van het feit dat het vol staat met zeer belangrijke foto's en gegevens. Het hoofddoel van de onderneming is de best mogelijke oplossing voor het probleem te bieden. De nieuwste toevoeging aan de line-up is de nieuwste versie van de nieuwste versie. Er is misschien een manier om de dji mavic SD kaart op te slaan en de data te achterhalen. Laten we het hieronder uitproberen!

 

2 Waarom zijn de bestanden op de dji mavic SD-kaart vervormd?


Samenvatting en aantekeningen:

Deze methode kan niet garanderen alle beschadigde gegevens te herstellen, als uw gegevens in de mavic kaart is zeer waardevol, of er zijn veel soorten bestanden, is het nog steeds aan te raden om naar een professionele data recovery te gaan.

1. Werp de geheugenkaart veilig uit voordat u deze uit de U-poort haalt;
5, ga niet in het water, daag de grenzen niet uit;


Net over januari voor het incident (6 februari 2021), werd deze dji mavic SD-kaart van de auteur in een kledingzak gestopt om 30 minuten in kledingontsmettingsmiddel te worden gedrenkt, gewassen, gedroogd, en 30 minuten in wasverzachter gedrenkt, en nog steeds gezond en zonder dataproblemen terechtgekomen. Een speciale vriendenpost is gemaakt ter ere van deze robuuste dji mavic SD kaart.

 

Maar zoals het lot het wilde, misschien omdat ik ongelukkig was met de slordigheid van de auteur en hem door de mangel haalde, kreeg deze dji mavic SD-kaart na een maand opeens een grote tante, werd een beetje humeurig en Q'd me met een zelfveranderende puinhoop van trucs.

Q'd me met de truc;; zelf veranderende rommelige code USBC...

Zoals u hierboven kunt zien, is het enige wat nog in de dji mavic SD kaart zit de USBC poort |? van dit bestand, en de bestandsgrootte is 0 KB.

De rommelige code heeft iets te maken met de waterwassing?

 

Het is waar dat een dji mavic SD-kaart die is gewassen in water, gedrenkt in wasmiddel of ontsmettingsmiddel waarschijnlijk schade zal toebrengen aan de chip in de kaart, wat resulteert in een fenomeen dat niet goed werkt, maar aangezien het prima werkte tijdens deze januari, betekent dit niet dat het te wijten moet zijn aan de oorzaak van het wassen in water. In feite zijn dji mavic SD kaarten niet zo kwetsbaar als gamers denken, een goede dji mavic SD kaart is eigenlijk zeer goed bestand tegen droogte.

●Wat te doen als het gewassen is?

 

Als uw dji mavic SD kaart in het water komt, gebruik hem dan niet meteen, veeg de gouden vinger schoon en droog hem met een föhn de eerste keer nadat u hem gevonden heeft. Wacht tot de dji mavic SD kaart helemaal droog is voordat je hem weer gaat gebruiken. Als er nog water op de gouden vinger van de kaart zit, zal deze na het plaatsen van de kaartlezer met stroom in principe geruïneerd zijn.

●Waarom zijn de bestanden op de kaart vervormd?

1. Plaats of verwijder de kaart direct zonder de aanwijzingen te volgen;


Automatische synchronisatie met de cloud
2、Handmatige tussenkomst is niet nodig.

3、Virus;
4, menselijke factoren (zoals water, enz.);

 


3 Probeer eerst een eenvoudige oplossing

 

●Eenvoudige oplossing

Probeer eerst een eenvoudige reparatie. Klik met de rechtermuisknop op de beschadigde schijf→Eigenschappen→Gereedschap→Start controleren→Controleer (A) en (N)→Start

Vink (A) en (N)
aan. Dit behandelt over het algemeen situaties waar de USB-poort is aangesloten en dan direct vraagt om een format of er niet in slaagt een schijfcontrole uit te voeren om toegang te krijgen tot de schijf, wat niet erg nuttig is voor de dji mavic SD-kaart van de auteur die vergiftigd is.

 

Niets werkt
. Om de verloren 10 gigabytes aan gegevens terug te krijgen, moet je eerst zien te vinden waar ze verstopt zitten, dus laten we eens kijken hoe je ze kunt vinden.

4 De 10 G-bestanden vinden die zijn verdwenen

●Vind de 10 G-bestanden die verdwenen zijn

●Vind de 10 G-bestanden die verdwenen zijn Methode:

Mijn Computer→Organisatie→Map en Zoekopties→Weergave. (Ga naar Mapopties)

Ga er naar toe en vink Beschermde OS-bestanden verbergen uit (aanbevolen). En selecteer Bestanden en mappen verbergen als Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven.

Verwijderde 10 G informatiemap

Open het en alle worden .CHK-bestanden

 

De map geopend om alle bestanden te vinden veranderde in gefragmenteerde bestanden met de extensie .CHK. Dit formaat bevat niet alleen foto's (.jpg/.bmp enz.) maar ook mappen, zip-bestanden, office-bestanden, films enz. Het hangt ervan af wat voor bestanden u eerder op de kaart had gezet.

 

Als we deze bestanden eenmaal hebben gevonden, kopiëren we ze eerst naar een willekeurige harde schijf van de computer om er zeker van te zijn dat er geen gegevens meer verloren gaan, en vervolgens repareren we ze.

Verander de achtervoegselnaam voor een verrassende ontdekking

Foto herstel

●Hoe een groot aantal foto's in batch herstellen?

We hebben de verdwijnende bestanden gevonden, maar de gegevens zijn te veel en het is te lastig om ze handmatig aan te passen. Hoe maak je je eigen kleine software om ze in batch te verwerken? Laten we naar de volgende pagina gaan.

 

5 Hoe Batchverwerking snel op te lossen●Snelle batchverwerking om bestandsextensies te wijzigen

Ik denk dat veel gamers, net als ik, niet graag software van derden gebruiken uit angst voor saaie advertenties zoals Great Warrior en diverse familie-emmers. In feite is alleen een klein notitieblok nodig om een kleine zelfgemaakte batch processing software te maken.

●Homemade batchverwerking om de bestandsextensiemethode te wijzigen:

1: Begrijp dat de oorspronkelijke achtervoegselnaam van het bestand is gewijzigd (deze keer .CHK);
3: Maak een .txt kladblok;
4: txt kladblok binnen type ren *.CHK *.jpg (ren spatie *.CHK spatie *.jpg);
5: Sla de txt notepad op als een .bat bestand;
6: Plaats het fragmentbestand in de map en voer het .bat-bestand uit.

Notepad innerlijke teken genereert uit .bat-bestand

Repair compleet

Wat moet ik doen als mijn dji mavic SD-kaart is vergiftigd?

De dji mavic SD kaart technologie is gebaseerd op het MultiMediaCard (MMC) formaat en is ongeveer even groot als een MMC kaart, met afmetingen van 32mm x 24mm x 2.1mm. De lengte en breedte zijn hetzelfde als een MMC kaart, alleen 0.7mm dikker om plaats te bieden aan een grotere opslagcapaciteit.

De dji mavic SD-kaart blijft upward compatibel met MMC-kaarten, wat betekent dat MMC-kaarten toegankelijk zijn voor nieuwe SD-apparaten en compatibiliteit afhankelijk is van de toepassingssoftware, maar dji mavic SD-kaarten zijn niet toegankelijk voor MMC-apparaten.

 

Laten we hieronder eens kijken naar rommelig bestandsherstel na vergiftiging van de mobiele geheugenkaart.

1. Steek eerst de dji mavic SD kaart in de kaartlezer, steek dan de kaartlezer in uw computer, zoek Mijn Computer op het bureaublad, dubbelklik om het te openen, open dan Mijn Verwisselbare Schijf, dubbelklik als u het kunt openen, het bewijst dat het is aangesloten op uw computer, zo niet gelieve opnieuw aan te sluiten op uw computer.

2. Download een programma voor gegevensherstel van internet.

3. Open de goed gedownloade software voor gegevensherstel, ga naar de hoofdinterface en klik vervolgens op Gegevensherstel.

4, voer de modus voor gegevensherstel in, het virus veroorzaakt door de gegevens werd verwijderd, selecteer de verwijderingsmodus, klik op Volgende.

5. Selecteer de partitie waar uw USB-stick zich bevindt, klik met de muis, er verschijnt een donkerblauwe kleur, klik op volgende.

6. De software zal automatisch de door u gekozen partitie scannen, wacht geduldig.

7. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen, kies een goed herstelpad en druk op Herstellen.

Modellen ondersteund voor dji sd kaart data recovery

dji air 2 sd kaart
dji air sd card
dji air unit sd kaart
dji drone sd kaart
dji fpv goggles sd card
dji fpv sd kaart
dji goggles sd card
dji mavic 2 pro micro sd kaart
dji mavic 2 pro micro sd kaart
dji mavic 2 pro sd kaart
dji mavic 2 sd kaart
dji mavic 2 zoom sd kaart
dji mavic air 2 micro sd kaart
dji mavic air 2 aanbevolen sd kaart
dji mavic air 2 sd kaart
dji mavic air 2 sd kaart aanbevolen
dji mavic air micro sd kaart
dji mavic air aanbevolen sd kaart
dji mavic air sd kaart
dji mavic micro sd kaart
dji mavic mini compatible sd kaart
dji mavic mini heb je een sd kaart nodig
dji mavic mini drone sd kaart
dji mavic mini aanbevolen sd kaart
dji mavic mini sd kaart
dji mavic pro 2 micro sd kaart
dji mavic pro 2 sd kaart
dji mavic pro micro sd kaart
dji mavic pro mini sd kaart
dji mavic pro platinum sd kaart
dji mavic pro sd kaart
dji mavic sd kaart
dji micro sd kaart
dji mimo sd kaart
dji mini drone sd kaart
dji mini mavic sd kaart
dji mini micro sd kaart
dji mini sd kaart
dji osmo action camera sd kaart
dji osmo action max sd kaart
dji osmo pocket aanbevolen sd kaart
dji osmo pocket sd kaart
dji osmo sd kaart
dji phantom 3 sd kaart
dji phantom 3 standaard sd kaart
dji phantom sd kaart
dji pocket sd kaart
dji aanbevolen sd kaart
dji aanbevolen sd kaarten
dji sd kaart
dji smart controller micro sd kaart
dji smart controller sd kaart
dji spark 128gb sd kaart
dji spark micro sd kaart

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Hoe om verloren videogegevens te herstellen van dji mavic SD-kaart met rommelige code?
Step 2 : Deep Scan lost files
Hoe om verloren videogegevens te herstellen van dji mavic SD-kaart met rommelige code?
Step 3 : Recover lost files
Hoe om verloren videogegevens te herstellen van dji mavic SD-kaart met rommelige code?

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery