【Tips】

time: |views:511

Zomer :

Ik denk dat veel vrienden hebben gehad Canon SD-kaart verlies van gegevens of bestand corruptie, ondervonden deze situatie onbekend zijn, weet niet de redenen voor het verlies van gegevens, onjuiste bediening heeft geleid tot het uiteindelijke bestand kan niet meer worden hersteld, de volgende kleine om de oorzaken van Canon SD-kaart verlies van gegevens te analyseren wat zijn de redenen.


Oorzaken van defecte Canon SD-kaart en verlies van gegevens.
 
canon sd-kaart is niet gedetecteerd,
canon sd kaart wordt niet herkend,
canon sd kaart formaat herstel,
canon sd kaart verwijdert herstel,
canon sd-kaart niet gevonden,
canon sd-kaart niet weergegeven,
canon sd-kaart raakt leeg,
canon sd kaart vraagt om formatteren,
canon sd-kaart kan niet worden geopend,
canon sd-kaart bestand ontbreekt,


1. Hot-swapping, wanneer de telefoon de gegevens op de Canon SD-kaart leest wordt verwijderd, op dit moment is het schrijven of lezen van gegevens nog niet voltooid, trek dan de Canon SD-kaart eruit zal komen wanneer het bestand op de Canon SD-kaart beschadigd is of verloren is gegaan.

2. Canon SD-kaart apparaat probleem, als de geschreven gegevens niet is gewijzigd of verwijderd informatie, in het algemeen voor de Canon SD-kaart intern geheugen apparaat probleem, hoewel de onderliggende driver stuurde de write commando, Canon SD-kaart ook normaal gereageerd, maar de werkelijke Canon SD-kaart niet schrijven van de gegevens in de flash, wat resulteert in het verlies van gegevens.

3. Afwijking bestandssysteem: als het bestandssysteem niet correct is, laadt de kernel de Canon SD-kaart in de status alleen-lezen om de gegevens te beschermen en gaan de daarna geschreven bestanden verloren.

Veel gebruikte oplossingen om het verlies van gegevens op een Canon SD-kaart op te lossen.

1. Vermijd het direct uit de telefoon trekken van de Canon SD-kaart, als u de Canon SD-kaart toch uit de telefoon moet trekken, kunt u de Canon SD-kaart verwijderen in de instellingen voordat u de kaart uit de telefoon trekt. Als deze situatie zich al heeft voorgedaan, kunt u proberen uit te zoeken of er verloren bestanden zijn in Lost.dir.
 

2. Formatteer de Canon SD-kaart, formatteer het bestandssysteem van de Canon SD-kaart in een type dat door de telefoon kan worden herkend.
 

3. Plaats de Canon SD-kaart na het uitnemen niet op willekeurige plaatsen om te voorkomen dat de metalen contacten op de kaart vuil worden of oxideren, waardoor de kaart kapot kan gaan en onbruikbaar kan worden nadat deze nat is geworden.
 

4. Kies een Canon SD-kaart van een gangbare fabrikant
 

5. Als de Canon SD-kaart geen fysieke schade heeft opgelopen, maar er wel gegevens verloren zijn gegaan, zoals bij verkeerd formatteren,

u kunt ervoor kiezen om gegevens te herstellen met Bplan data recovery software. Hieronder volgen de specifieke bedieningsstappen.
 

1: Download en installeer eerst de Bplan-software voor gegevensherstel op uw computer en sluit uw Canon SD-kaart aan op uw computer via een kaartlezer.
 

2: start na de installatie de geïnstalleerde software, open de hoofdinterface van de software, selecteer "volledige scan" in de functieselectiebalk aan de linkerkant van de interface, en klik vervolgens op de optie "Herstel starten" aan de rechterkant van de interface.
 

3: dubbelklik vervolgens op de schijfletter van de Canon SD-kaart die op de computer wordt weergegeven in de interface voor het selecteren van schijven


4: Nadat u de selectie hebt bevestigd, scant de software de geselecteerde schijf. Zoek in de bestandsdirectory aan de linkerkant van de scaninterface de gegevens die moeten worden hersteld en klik op het selectievakje om de selectie te bevestigen en klik op "Recover" in de rechterbenedenhoek van de interface.
 

5: Klik in het pop-upvenster met padinstellingen op "Open Directory" om het pad aan te passen waar de herstelde bestanden moeten worden opgeslagen. Nadat de instellingen zijn voltooid, klikt u op "OK" om te beginnen met het herstellen van de bestanden
.  

6: Wacht geduldig tot het herstellen van de bestanden is voltooid en bekijk vervolgens de herstelde bestanden in het ingestelde pad

Dus, uiteindelijk, hoe Canon geheugenkaarten correct te gebruiken, naast de kwaliteit van het product, hoe het verlies van opslaggegevens te voorkomen, en hoe Canon geheugenkaart producten te onderhouden en te verzorgen?
    Vandaag heb ik, op basis van mijn dagelijkse ervaring en gezond verstand, de volgende methoden samengevat om het verlies van Canon SD-kaartgegevens tot op zekere hoogte te voorkomen.

Don't delete photos on Canon camera

In de eerste plaats moeten we één ding begrijpen: naast het geheugen en de besturingschip in de Canon-geheugenkaart is er ook nog FAT (File Allocation Table). Wanneer we de Canon-geheugenkaart formatteren, worden alleen de gegevens in de FAT gewist, maar het oorspronkelijke bestand staat nog op de Canon-geheugenkaart, daarom kunnen de gegevens nog steeds worden opgeslagen door de reddingssoftware wanneer de Canon-geheugenkaart wordt geformatteerd of de FAT wordt vernietigd.

    Dus als u de bladerfunctie van uw Canon-camera opent nadat u foto's hebt gemaakt en vervolgens de foto's op de Canon-geheugenkaart een voor een verwijdert, is het gemakkelijk om FAT-problemen te maken. Het beste is om foto's op uw Canon-camera niet te verwijderen wanneer een Canon-geheugenkaart vol is, maar deze te vervangen door een andere Canon-geheugenkaart en door te gaan met fotograferen, en vervolgens de foto's op de Canon-geheugenkaart te verwijderen wanneer het fotograferen is voltooid.

Twee: gebruik altijd uw Canon-camera om de Canon-geheugenkaart te formatteren

    Zoals eerder vermeld, is FAT gerelateerd aan Canon-geheugenkaartgegevens. Waarom zou u uw Canon-camera gebruiken in plaats van uw computer om uw Canon-geheugenkaart te formatteren?

Omdat elke fabrikant van Canon-camera's andere instellingen heeft voor zijn Canon-camera's, kunt u een Canon-camera gebruiken om uw Canon-geheugenkaart te formatteren, zodat uw Canon-geheugenkaart probleemloos werkt op uw Canon-camera.

    Als je meer dan één Canon camera hebt, zelfs als ze van hetzelfde merk zijn, is het beter om elke Canon camera te gebruiken om zijn eigen Canon geheugenkaart te formatteren. Als u dezelfde Canon-geheugenkaart voor verschillende Canon-camera's gebruikt, kan dit ook gemakkelijk leiden tot verschillende formaten of andere problemen met de Canon-geheugenkaart.

Formatteer uw Canon geheugenkaart voor elke opname

    Als u klaar bent met fotograferen en de foto's hebt ingelezen op uw computer en een back-up hebt gemaakt van de originele bestanden, is het een goed idee om uw Canon-geheugenkaart te formatteren voordat u de volgende opname maakt.

    Zo voorkomt u niet alleen dat uw foto's door elkaar worden gehaald, maar zorgt u er ook voor dat de workflow van elke opname soepel verloopt en dat de lees-/schrijfsnelheid van de Canon-geheugenkaart wordt beperkt door het probleem van onvoldoende capaciteit of versnippering van bestanden.

Gebruik een kaartlezer van een bepaald merk

    Als u een Mac als werkcomputer gebruikt en een SD-geheugenkaart van Canon gebruikt, is de kans kleiner dat dit probleem zich voordoet

    Cable meldde ook dat hij in de tijd dat hij voor Canon Memory Card Company werkte, had gezien dat tal van verschillende kaartlezers belangrijke fotogegevens van klanten hadden geruïneerd.

Vul de Canon-geheugenkaart niet volledig

    Hoewel de capaciteit van de Canon-geheugenkaart bijna 32 GB is, wordt aanbevolen om slechts ongeveer 90% van de capaciteit te gebruiken.

Trek de Canon-geheugenkaart niet uit tijdens het lezen en schrijven of net na het lezen en schrijven

    Canon geheugenkaarten voor professionele fotografie hebben een zeer hoge lees- en schrijfsnelheid, of het nu gaat om high-speed continu-opnamen of het opnemen van RAW-bestanden of films, high-speed Canon geheugenkaarten brengen veel gemak, maar zelfs als uw Canon geheugenkaart een extreem hoge lees- en schrijfsnelheid heeft, moet u oppassen dat u de Canon geheugenkaart er niet uittrekt zodra u het lees-/schrijflampje ziet uitgaan.

    Het is het veiligst om even te wachten nadat het lampje is uitgegaan voordat u de kaart eruit trekt. Trek de Canon geheugenkaart er natuurlijk niet uit als u weer wilt gaan lezen/schrijven.

7. Gesynchroniseerde opslag - speciaal voor modellen met dubbele kaart

    Tegenwoordig maken de meeste consumentencamera's van Canon gebruik van dunne en lichte SD-geheugenkaarten, maar er zijn nog steeds veel high-end of professionele modellen die gebruikmaken van CF + SD dual card of dual SD card slot design.

    Als u dit soort Canon-camera's gebruikt, zorg er dan voor dat u twee Canon-geheugenkaarten instelt om de opslag te synchroniseren, in dit geval zal, als een van de Canon-geheugenkaarten een probleem heeft, de andere kaart hoogstwaarschijnlijk nog steeds in staat zijn uw foto's op te slaan.

Gebruik altijd Canon-geheugenkaarten met merknaamherkenning

    Omdat geheugendeeltjes steeds goedkoper worden, zijn veel merken begonnen met het op de markt brengen van Canon-geheugenkaartproducten. Hoewel de consument relatief profiteert van de prijsconcurrentie, zijn Canon-geheugenkaarten die door sommige kleine of onbekende merken worden gelanceerd, vaak niet zo zorgvuldig ontworpen als de grote merken.

Negen, u kunt het beste geen Canon-geheugenkaarten gebruiken die in het water hebben gelegen

    Volgens mijn ervaring met het laten vallen van een Canon-geheugenkaart in water of het meerdere malen per ongeluk in de wasmachine gooien, zijn de gegevens op de Canon-geheugenkaart weliswaar niet volledig verloren gegaan, maar zijn er veel voorbeelden van het oppakken en drogen van de kaart en het blijven gebruiken van de kaart in het verleden.

10. Zoek een thuis voor uw Canon-geheugenkaart

    Als je meer dan één Canon-geheugenkaart hebt, kun je ze het beste helpen een beschermende hoes of opbergtas te vinden waar ze in kunnen.

 

SD-kaartmodellen die Canon-camera's ondersteunen

canon sd-kaart
sd-kaart voor canon camera
sd-kaart voor canon rebel t6
sd-kaart voor canon rebel t7
sd-kaart voor canon rebel
canon g7x mark ii sd kaart
canon m50 sd kaart
canon rebel t7 sd kaart
sd-kaart voor canon m50
sd-kaart voor canon rebel t3i
canon rebel t5 sd kaart
canon 80d sd kaart
canon powershot sd kaart
canon t3i sd kaart
canon t6 sd kaart
canon 5d mark ii sd kaart
canon 70d sd kaart
canon 7d sd kaart
canon g7x sd kaart
canon t5i sd kaart
canon t7 sd kaart
canon 5d mark iv sd kaart
canon 6d sd kaart
canon 90d sd kaart
canon rebel t1i sd kaart
canon rebel xs sd kaart
sd kaart voor camera canon
sd-geheugenkaart voor canon camera
canon 5d mark iii sd kaart
canon 60d sd kaart
canon powershot sx530 hs sd kaart
canon r5 sd kaart
canon rebel t2i sd kaart
canon rebel t6i sd kaart
canon rebel xsi sd kaart
canon t6i sd kaart
canon t7i sd kaart
canon vixia hf r800 sd kaart

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Canon SD kaart niet herkend, de herstelmethode van verloren video foto's en veelvoorkomende oorzaken
Step 2 : Deep Scan lost files
Canon SD kaart niet herkend, de herstelmethode van verloren video foto's en veelvoorkomende oorzaken
Step 3 : Recover lost files
Canon SD kaart niet herkend, de herstelmethode van verloren video foto's en veelvoorkomende oorzaken

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery