【Tips】

time: 2021-02-14 19:24|views:466

Hoe verloren gegevens te herstellen nadat sandisk extreme sd kaart niet kan worden gelezen of geopend?
            

            
Abstract: Sandisk extreme sd kaart is gemakkelijk om problemen te hebben na het gebruik ervan voor een lange tijd, zoals de gemeenschappelijke sandisk extreme sd kaart kan niet worden geopend. Na het aansluiten van de sandisk extreme sd kaart op de computer, kan het de sandisk extreme sd kaart niet openen, hoe nu aan te pakken? Hier is een betrouwbare oplossing voor u, kijk er eens naar.

            
sandisk extreme sd kaart wordt zeer veel gebruikt, veel elektronische producten zullen sandisk extreme sd kaart gebruiken als opslagmedium, bijvoorbeeld, digitale camera's, videocamera's, autonavigatie, luchtcamera's, mobiele telefoons, MP4, enz. sandisk extreme sd kaart zal verschillende formaten opslaan bestanden, zoals video's, foto's, audio, documenten, enz., die belangrijke gegevens voor gebruikers zijn. Als de sandisk extreme sd kaart echter niet wordt geopend, zullen ook deze gegevens verloren gaan.
Voordat we gegevens herstellen, laten we eens kijken wat er gebeurt als sandisk extreme sd kaart niet open gaat.

            
                
Nadat sandisk extreme sd kaart is aangesloten op de computer, laat hij een schijfletter zien in verkenner, maar als je dubbelklikt op de schijfletter komt er een foutmelding bijvoorbeeld de schijf is niet geformatteerd, is hij wel geformatteerd.
                
Klik met de rechtermuisknop op sandisk extreme sd kaart om de eigenschappen te controleren, het bestandssysteem toont RAW formaat en de schijfruimte wordt 0 bytes.
                
De schijfletter is niet zichtbaar in Verkenner en sandisk extreme sd card schijfruimte wordt weergegeven als niet-toegewezen in Schijfbeheer.


Veel voorkomende toestanden van sandisk extreme sd kaart bestand verlies.

 

sandisk extreme sd kaart niet gedetecteerd,
sandisk extreme sd kaart wordt niet herkend,
sandisk extreme sd kaart geformatteerd herstel,
sandisk extreme sd kaart verwijderen herstel,
sandisk extreme sd kaart niet gevonden,
sandisk extreme sd card wordt niet weergegeven,
sandisk extreme sd kaart raakt leeg,
sandisk extreme sd kaart vraagt om formatteren,
sandisk extreme sd kaart kan niet geopend worden,
sandisk extreme sd card file is missing,
            
            

Veel voorkomende redenen waarom sandisk extreme sd kaart niet wil openen


            
Er zijn twee hoofdoorzaken voor het niet openen van sandisk extreme sd-kaarten: softwarefouten en hardwarefouten.
Softwarestoringen hebben vooral betrekking op beschadigingen op logisch niveau, zoals beschadiging van het bestandssysteem, waardoor partities ontoegankelijk worden. Veel factoren kunnen dit soort storingen veroorzaken, bijvoorbeeld het onjuist aansluiten en loskoppelen van de sandisk extreme sd-kaart, plotselinge stroomuitval, onvoldoende USB-stroom, virussen, enz.
Hardwarestoring is een probleem met de sandisk extreme sd-kaart zelf, zoals een beschadigde geheugenchip, een uitgezette geheugenkaart, een slecht kanaal, een defecte printplaat, enz. Als het een sandisk extreme sd kaart zacht falen, gebruik dan data recovery software om de gegevens te herstellen door jezelf; als het een sandisk extreme sd kaart fysiek niveau schade, dan is het moeilijk voor data recovery software te werken, die moet een professionele data recovery bureau te vinden om de gegevens te herstellen.

                    
 

Hoe kan ik gegevens herstellen van sandisk extreme sd-kaart die niet kan worden geopend?


Hier Bplan data recovery data recovery en partitie management software wordt gebruikt voor het ophalen sandisk extreme sd kaart gegevens verloren als gevolg van onvermogen om te openen, de software ondersteunt ook Herstel van verwijderde, geformatteerde verloren gegevens op sandisk extreme sd kaart. Het genezingssucces is hoog en de operatie is eenvoudig.

            
Herinnering: om gegevens te herstellen van een sandisk extreme sd kaart die niet open kan, moet u aandacht besteden aan de volgende twee punten.
           

 

1 Formatteer de sandisk extreme sd-kaart niet.


Wanneer het besturingssysteem aangeeft dat het geformatteerd moet worden, voer de formattering dan niet uit! Het formatteringsproces kan leiden tot verdere beschadiging van gegevens.
                

 

2 Niet repareren.


Klik echter niet op repareren als het systeem daarom vraagt. Voer ook geen CHKDSK schijfcontrole uit op de sandisk extreme sd-kaart. Hoewel, soms kan de sandisk extreme sd kaart worden geopend nadat deze herstelwerkzaamheden zijn voltooid, zijn de bestanden nog steeds niet zichtbaar of de bestanden zijn onvolledig.
    
    
        
Stap 1: Open Bplan data recovery software,

selecteer de sandisk extreme sd kaart waar u gegevens van wilt herstellen, en klik dan op de "Herstellen bestanden" knop, zoals hieronder getoond.
            
            
Stap 2: Selecteer herstel opties in het pop-up "Herstel bestanden" venster en klik dan op de "Start" knop om de scan fase in te gaan.
            
De software biedt twee herstelopties: Herstel Verwijderde Bestanden en Volledig Herstel. Recover Deleted Files" scant alleen de vrije ruimte op het geselecteerde gebied om eerder verwijderde gegevens te vinden; "Full Recovery" scant de gehele sandisk extreme sd kaart van begin tot eind om zoveel mogelijk gegevens te herstellen volgens de originele mapstructuur. Bovendien is er een "Extra scan voor bekende bestandstypen" optie, die een diepe sector-voor-sector scan uitvoert en nog steeds de verloren gegevens kan vinden in geval van file directory corruptie. Dus, om betere herstelresultaten te krijgen, is het aanbevolen om al deze opties te controleren.
            
            
Stap 3: Bestanden bekijken.

            
Het bekijken van de bestanden kan helpen om te bepalen of de verloren bestanden goed kunnen worden hersteld of niet. Vanwege het probleem van sandisk extreme sd kaart niet te openen, is er een mogelijkheid dat sommige bestanden beschadigd kunnen zijn, dus het bekijken van de bestanden is een zeer noodzakelijk proces.
            
            
Stap 4: Kopieer en sla de bestanden die hersteld moeten worden ergens anders op.

            
Controleer de bestanden die u wilt herstellen in de software, klik met de rechtermuisknop, en selecteer vervolgens "Kopieer naar gespecificeerde map"; volg daarna de aanwijzingen van de software en kies een locatie op de harde schijf van uw computer om de herstelde bestanden op te slaan.

    

Nadat sandisk extreme sd kaart data recovery is voltooid, kunt u de volgende methoden proberen om de beschadigde sandisk extreme sd kaart te repareren:

            

Methode 1: Formatteer de beschadigde sandisk extreme sd kaart


            
Stap 1: Sluit de sandisk extreme sd kaart aan op uw computer, dubbelklik vervolgens op het "Deze PC" icoon op het bureaublad om het bestandsbeheer te openen.

            
Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de beschadigde sandisk extreme sd kaart en selecteer vervolgens de optie "Formatteren" in het contextmenu.

            
Stap 3: Selecteer het bestandssysteem type en klik dan op de Start knop.

            
Opmerking: Na het formatteren van de sandisk extreme sd kaart, zullen alle gegevens op de sandisk extreme sd kaart verloren gaan. Daarom moet u de kaart pas formatteren nadat de gegevens op de sandisk extreme sd-kaart met succes zijn hersteld of een back-up is gemaakt.

Methode 2: Herstel beschadigde Sandisk Extreme sd kaart met Windows Schijfcontrole


            
Stap 1: Open "Deze PC", klik met de rechtermuisknop op de schijfletter van de sandisk extreme sd kaart en selecteer "Eigenschappen" optie.

            
Stap 2: Klik in het pop-up eigenschappenvenster op het tabblad "Extra" en klik vervolgens op de knop "Controleren". Deze optie controleert op fouten in het bestandssysteem van de schijf.

            
Stap 3: Klik op "Station scannen" in het pop-up dialoogvenster "Foutcontrole".

 

Methode 3: Slechte kanalen opsporen en herstellen


            
Stap 1: Open de gratis versie van Bplan data recovery software, selecteer de sandisk extreme sd kaart die gerepareerd moet worden, en klik dan op "Disk" -> "Bad Channel Detection and Repair".

            
Stap 2: Klik op de knop "Detectie starten" in het pop-up venster. Wacht tot de detectie voltooid is.

            
Stap 3: Indien de software een slecht kanaal rapporteert nadat de detectie voltooid is, kunt u op de "Probeer te herstellen" knop klikken om het slechte kanaal te herstellen.

            

Geschikt voor de volgende merken en modellen.


sandisk extreme microsd kaart 128gb
extreme pro sd kaart
sandisk extreme pro sd kaart
sandisk extreme sd kaart
sandisk extreme microsd kaart
extreme sd kaart
micro sd kaart extreem
sandisk extreme microsd kaart 64gb
sandisk extreme 128gb sd kaart
sandisk extreme plus 128gb microsd kaart
sandisk extreme pro micro sd kaart
sandisk extreme plus microsd kaart
extreme plus sd kaart
extreme pro micro sd kaart
sandisk extreme 32gb sd kaart
sandisk extreme 512gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 64gb sd kaart
sd kaart extreme pro 64gb
micro sd kaart extreme plus
sandisk extreme 64gb sd kaart
sandisk extreme plus 128gb microsd kaart met adapter
sandisk extreme plus 256gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 128gb sd kaart
sandisk extreme 1tb micro sd kaart
sandisk extreme 32gb micro sd kaart
sandisk extreme microsd kaart 256gb
sandisk extreme pro 128gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 1tb micro sd kaart
sandisk extreme pro 32gb sd kaart
32gb extreme pro sd kaart
extreme pro sd kaart 128gb
sandisk extreme 1tb sd kaart
sandisk extreme 256gb micro sd kaart
sandisk extreme plus 64gb microsd klasse 10 geheugenkaart
extreme plus 64gb sd-kaart
extreme sd kaart 128gb
extreme sd kaart 64gb
sandisk extreme 16gb sd kaart
sandisk extreme plus 128gb sd kaart
sandisk extreme plus 32gb sd kaart
sandisk extreme plus 64gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 1tb sd kaart
sandisk extreme pro 256gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 512gb micro sd kaart

Samenvatting
            
De tekst introduceert voornamelijk hoe u gegevens kunt herstellen en hoe u sandisk extreme sd kaart kunt repareren wanneer u het probleem tegenkomt dat sandisk extreme sd kaart niet geopend kan worden. data recovery expert team om gegevens te herstellen. Ik hoop dat deze handleiding nuttig voor u zal zijn, voor meer data recovery methoden kunt u gerust aandacht besteden aan Bplan data recovery officiële website.

                        
                
               

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Onleesbaar Sandisk extreme sd kaart of niet worden geopend- hoe gratis herstellen foto-video bestanden
Step 2 : Deep Scan lost files
Onleesbaar Sandisk extreme sd kaart of niet worden geopend- hoe gratis herstellen foto-video bestanden
Step 3 : Recover lost files
Onleesbaar Sandisk extreme sd kaart of niet worden geopend- hoe gratis herstellen foto-video bestanden

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

tags

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery