【Tips】

time: 2021-02-13 23:33|views:318


Zomer:

Dit artikel introduceert hoe u data recovery software te gebruiken om gegevens van sdhc SD kaart te herstellen, ondersteuning Sandisk micro sdhc SD kaart (16GB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB, 1TB) wanneer er gegevensverlies van video foto bestanden in sdhc SD kaart, Sandisk micro sdhc SD kaart. micro sdhc SD kaart gegevens, eenvoudig te begrijpen en eenvoudig te volgen!

    
Sdhc SD kaart, Sandisk micro sdhc SD kaart is een onafhankelijke opslagmedia gebruikt op digitale producten zoals mobiele telefoons, digitale camera's, MP3, enz., waardoor elektronische items om meer gegevens op te slaan. sdhc SD kaart is compact, draagbaar en makkelijk te gebruiken, die de overdracht en uitwisseling van gegevens vergemakkelijkt.

In de afgelopen jaren, met de voortdurende ontwikkeling van digitale producten, sdhc SD kaarten, Sandisk micro sdhc SD kaarten zijn snel gepopulariseerd. sdhc SD kaarten, Sandisk micro sdhc SD kaarten hebben vergemakkelijkt ons werk en leven, maar sdhc SD kaarten, Sandisk micro sdhc SD kaarten Data verlies gebeurt van tijd tot tijd en kan een hoofdpijn zijn.
    

Hoe kan ik gegevens herstellen van Sandisk micro sdhc SD kaart verlies van gegevens?

Hier zijn de gedetailleerde stappen van sdhc SD kaart en Sandisk micro sdhc SD kaart data recovery.
    
            
        Stap 1: Bepaal of de sdhc SD kaart kan worden herkend door de computer
        Stap 2: Kies de juiste SD sdhc SD kaart data recovery software
        Stap 3: Selecteer de juiste data recovery-modus
      

Stap 1: Bepaal of de sdhc SD kaart kan worden herkend door de computer


     Om sdhc SD kaart gegevens te herstellen, moet u eerst bepalen of de sdhc SD kaart kan worden herkend door de computer. Sluit de sdhc SD kaart naar de computer via een kaartlezer en controleer of de sdhc SD kaart kan worden gezien in "Mijn Computer" na de aansluiting, soms is de sdhc SD kaart kan niet worden gezien in "Mijn Computer", maar het kan worden gezien in de schijf manager.
    
    Nadat de sdhc SD kaart is aangesloten op de computer, zult u het "hardware herkend en succesvol geïnstalleerd" icoon zien, zoals getoond in de onderstaande figuur;
  Om de schijfmanager te bekijken: klik met de rechter muisknop op "My Computer" - "Manage" om de "Computer Management" tool tevoorschijn te halen, als volgt.
   Selecteer "Opslag" - "Schijfbeheer", u kunt de sdhc SD kaart, Sandisk micro sdhc SD kaart, als volgt zien.

   Als de sdhc SD geheugenkaart niet door de computer wordt herkend, probeer dan een andere kaartlezer of een andere computer.
           Als de sdhc SD kaart nog steeds niet wordt herkend door de computer na het vervangen van de computer of kaartlezer, betekent dit dat de sdhc SD kaart fysiek beschadigd is.
            In dit geval moet u professionele data recovery software te vinden voor het herstellen van gegevens.
       

Stap 2: Kies de juiste Sdhc SD kaart data recovery software

    Als de sdhc SD kaart kan worden herkend door de computer, betekent dit dat u kunt Sdhc SD kaart data recovery software te gebruiken om het herstel van de gegevens op te lossen! Om sdhc SD kaart gegevens te herstellen, moet u eerst kiezen voor een krachtige en eenvoudig te gebruiken Sdhc SD kaart data recovery software, omdat data recovery software rechtstreeks van invloed op de uiteindelijke data recovery effect. Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van Sdhc SD kaart data recovery software, kunt u verwijzen naar dit artikel over data recovery software die goed is.
    
    Hier adviseer ik het gebruik van BPlan data recovery, BPlan data recovery is gebaseerd op de kernel ontwikkeling, krachtig en makkelijk te gebruiken, de volgende figuur is de belangrijkste interface van BPlan data recovery.
    

Stap 3: Selecteer de juiste data recovery-modus

 Gebruikers kunnen kiezen voor de juiste data recovery-modus op basis van de werkelijke verlies van gegevens situatie, kunt u meer dan een te proberen. Elke data recovery mode is duidelijk beschreven op de hoofdinterface van de software, zodat gebruikers kunnen kiezen op basis van het verlies van gegevens situatie. Gebruikers kunnen er zeker van zijn dat BPlan data recovery zal geen schrijfbewerkingen veroorzaken tijdens data recovery operaties op sdhc SD kaarten, dus het zal geen secundaire data schade veroorzaken!
   

 

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Sdhc SD kaart gegevensherstel (gratis tips)
Step 2 : Deep Scan lost files
Sdhc SD kaart gegevensherstel (gratis tips)
Step 3 : Recover lost files
Sdhc SD kaart gegevensherstel (gratis tips)

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery