【Tips】

time: |views:1063

Kunt u mij vertellen waarom HP laptop geen desktop display heeft


De methode is als volgt
Klik eerst met de rechtermuisknop in de lege ruimte van het bureaublad van de computer, Beeld - Bureaubladpictogram tonen. Als de fout blijft bestaan, open dan Taakbeheer (druk op de toetscombinatie "Ctrl+Alt+Del" om te openen), klik op "Bestand" → "Nieuwe taak", in het geopende "Nieuwe taak maken" dialoogvenster, voer "verkenner" in, klik op "OK", wacht even om het bureaublad icoon te zien;.
Ten tweede, in overeenstemming met de eerste stap na de operatie, als het bureaublad pictogram nog steeds niet wordt weergegeven, open dan uw computer Taakbeheer, gebruik de sneltoets Ctrl+Alt+Del, selecteer Taakbeheer starten, in de toepassing Bestand - Nieuwe taak - -In het dialoogvenster, type "explorer, OK, en wacht dan even en het bureaublad icoon zal verschijnen.
Ik hoop dat mijn antwoord u van dienst is.
    

Wat is het probleem met mijn HP laptop die niet wordt weergegeven bij het opstarten?

    
    
     
 Hoe de boot prompt op te lossen systeembronnen zijn niet genoeg om api te voltooien
De reden: c: schijfruimte is ernstig onvoldoende, de meeste slechts enkele tientallen k links beschikbaar (volgens uw c: schijf totale capaciteit is 10 g berekening, een dergelijke c: schijf slechts ongeveer 100.000 vrije ruimte links). 90% van de reden is om grote films of games te downloaden nemen te veel c: schijfruimte ... De reden: c: schijfruimte is ernstig onvoldoende, de meeste hebben nog maar enkele tientallen k beschikbaar (als uw totale c: schijfcapaciteit 10g is, heeft zo'n c: schijf nog maar ongeveer honderdduizendste vrije ruimte over). 90% van de redenen is het downloaden van grote films of games die te veel c: schijfruimte in beslag nemen. Dit is de belangrijkste reden waarom er een boot prompt is dat de systeembronnen niet genoeg zijn om de api te voltooien, dus hoe doe je dat de systeembronnen niet genoeg zijn?
Stappenmethode

Oplossing: Gebruik WINPE om op te starten (pe is een goede zaak, zo niet, is er een dos boot disk zal ook werken, als deze ook niet beschikbaar is, heb ik niets te doen), verwijderen of overdragen van deze bestanden, het systeem junk-bestanden opruimen, kortom, laat de systeemschijf vrije ruimte tot ten minste 100M of meer, het systeem kan draaien. Theoretisch hebt u minstens 1G vrije ruimte nodig, in principe geldt: hoe groter, hoe beter.
Dit probleem is belangrijk om te voorkomen, xp in de systeemruimte zal onvoldoende zijn om aan te geven dat het geheugen of de systeembronnen niet voldoende zijn. Negeer het niet. Gedownloade en geïnstalleerde software moet zo weinig mogelijk op de c: schijf worden geplaatst, alle gedownloade programma's worden standaard opgeslagen op de c: schijf als ze niet worden gewijzigd, en dat geldt ook voor de software, dus het is het beste om goed te kijken wanneer u deze dingen doet. Goede gebruiksgewoonten zullen u veel voordeel opleveren!
lsass.exe System Error - Onvoldoende systeembronnen om de API te voltooien Een vriend had een probleem met zijn computer en vroeg me om er even naar te kijken. Na het opstarten, voor het WindowsXP welkomstscherm, verscheen het Rising Star boot scan programma, druk op een willekeurige toets om te scannen maar vond geen virus. Nadat de scan was voltooid, verscheen een dialoogvenster met de melding "Onvoldoende systeembronnen om API te voltooien", getiteld "lsass.exe systeemfout", en na het klikken op OK werd opnieuw opgestart. Verschillende keren opnieuw geprobeerd, gevonden in de pop-up Rising opstartscanner ofwel scannen of druk op "Esc" niet te scannen, zijn dezelfde situatie, het lijkt erop dat het niet een virus of het probleem van deze opstartscanner. Normaal opstarten werkte niet, dus ik probeerde F8 in te drukken om "laatste juiste configuratie" te selecteren na het opstarten, en - nog steeds hetzelfde. Blijf rebooten, druk op F8, kies veilige modus, en wat? Na het laden van de basis drivers en bestanden, kreeg ik een blauw scherm met de boodschap "Onbekende Hardware Fout".
Op dit moment lijkt het een systeem- of hardwareprobleem te zijn (omdat ik ook een pop-up als "lsass.exe system error" ben tegengekomen toen ik het welkomstscherm binnenkwam, en er later achter kwam dat het een probleem was met de bedrading van de harde schijfkabel na het testen). Als vrienden weten niet veel, en nooit aangeraakt de hardware, dus uit te sluiten van de hardware probleem, besloten om de "one-click Ghost" te gebruiken om het systeem te herstellen, die verwacht dat de back-up GHO-bestand kon niet worden gevonden! Ik denk dat mijn vriend het per ongeluk heeft verwijderd. De enige manier is om de C schijf eerst te formatteren met Partition Magic, en dan het systeem opnieuw te installeren. Ik draaide Partition Magi en stond op het punt om het te formatteren, maar hoe komt het dat er geen ruimte meer was op de C-schijf? Het is zo groot als het gebruikt wordt. De melding "Onvoldoende systeembronnen om de API te voltooien" die verschijnt bij het inloggen verwijst naar onvoldoende ruimte op de harde schijf? Ik heb de CD-ROM Dos tool gebruikt om een relatief groot bestand onder de C drive te wissen, en daarna opnieuw opgestart.

Het systeembestand van HP laptop is gecomprimeerd en de computer kan niet openen hoe doe ik dat?

Het systeembestand is gecomprimeerd en kan niet geopend worden de computer heeft niet noodzakelijk een relatie.
De systeembestanden zijn gecomprimeerd en niet noodzakelijk gerelateerd aan de computer, of je hebt niet genoeg schijfruimte, dus doe de schijfopruiming en compressie.
Als je niet zeker weet wat je doet, kun je de computer niet openen tenzij je iets anders hebt gedaan.
Probeer F8 in te drukken bij het opstarten, ga naar de veilige modus, en doe een systeemherstel.
Als dat niet werkt, is de enige manier om het te repareren een installatieschijf, nadat je met de CD opstart om akkoord te gaan met het Microsoft protocol, er zijn verschillende opties, een daarvan is repareren, kies R. Dit proces zal het systeem repareren zonder bestanden te verliezen.
Pak het uit.
Als er een zelftestgeluid is, is het een probleem met het computersysteem, of door te beoordelen of u het moederbordembleem kunt ingaan Als u de bloem kunt ingaan is een systeemprobleem, kan niet ingaan dan naar de aftermarket voor reparatie het

sc knop om de desktop cut 1653 scherm te bereiken, en open vervolgens het systeem start menu tolerantie alle programma's onder de bijlage in de tekening, plakken en opslaan.
Als het toetsenbord in de prt
sc in het onderste deel van de keycap, je moet eerst fn ingedrukt houden, en dan op deze toets drukken om hem te vinden. Ik hoop dat het bovenstaande antwoord u van nut zal zijn.

 

 

Wat is er mis met al de bestanden op de HP laptop desktop die niet willen openen

 

Alles uitbreiden


Misschien is het bestand corrupt, misschien heb je het systeem vernieuwd en is het programma dat het bestand nodig heeft, zijn registratie-informatie in het systeem kwijtgeraakt, zodat het niet wil openen. Er is ook een mogelijkheid dat
De bestanden op uw bureaublad zijn snelkoppelingen, en als u de echte bestanden verwijdert
Als je het echte bestand verwijdert en alleen de snelkoppeling op het bureaublad laat staan, zal het ook niet openen.


 Een zwart scherm op een computer is een relatief gemakkelijk verschijnsel, vooral bij oudere computers of geassembleerde computers. Er zijn verschillende redenen voor het falen van het zwarte scherm van de computer, zoals schade aan de monitor, schade aan het moederbord, schade aan de grafische kaart, slecht contact met de grafische kaart, schade aan de voeding, schade aan de cpu, enz. Voor de verwerking van computer zwart scherm in principe gebruik maken van een combinatie van uitsluiting, vervanging methode, het principe moet in overeenstemming zijn met de eerste vervanging uit te sluiten van de meest verdachte onderdelen. Voor gewone computergebruikers is professionele kennis niet genoeg, u kunt de oorzaken van het falen analyseren aan de hand van de volgende stappen, zodat u aan troubleshooting kunt doen.
Controleer eerst of het contact goed is. Controleer of het contact tussen de grafische kaart en het beeldscherm goed is, of de grafische kaart en de I/O-sleuf van het moederbord tussen het contact goed is; indien nodig kunt u de kaart verwijderen en opnieuw installeren om er zeker van te zijn dat de installatie op zijn plaats zit en goed contact maakt.
Als het contact geen probleem is, kunt u het beste een andere monitor proberen om er zeker van te zijn dat de monitor geen probleem is.
Als er geen probleem is met de monitor, controleer dan of de cpu-ventilator draait, bijvoorbeeld draait, gebruik een multimeter om te meten of de spanningsuitvoer normaal is voor ± 12V, ±15V, als deze niet normaal is kunt u een andere voeding proberen.
Als er nog steeds een zwart scherm is, verwijder dan de componenten die in de computer geïnstalleerd zijn, zodat alleen de cpu, grafische kaart, geheugensticks overblijven, dan kan de oorzaak van de storing beperkt worden tot de cpu, moederbord, geheugen drie. Als het geheugen defect is, moet er een alarm afgaan. Als de geheugenfout is uitgesloten, blijven alleen de cpu en het moederbord over.
Verwissel een normale cpu (moet compatibel zijn met de geteste computer), start op en test opnieuw, als er nog steeds een zwart scherm verschijnt, kunt u alleen een moederbord vervangen, het probleem moet ook op het moederbord verschijnen.
Computer zwart scherm mislukking kan erop wijzen dat er meer ernstige problemen met de computer, kan willen verschijnen in het zwarte scherm fenomeen volgens de bovenstaande methode uit te sluiten. In het proces van verwerking moet flexibel zijn in de toepassing van uitsluiting, vervanging methoden, voor de tijdige verschijning van het fenomeen uit te sluiten verwerking

 


HP laptop bestanden op de desktop kunnen niet worden geopend is de reden waarom


1. wanneer de monitor zwart scherm geen beeldweergave (maar de huidige markt monitor in de host geen signaal te sturen, zal het scherm weer te geven "geen signaal lijnverbinding"), controleer dan eerst of de host voeding goed is aangesloten, de voeding ventilator draait? De stroomindicator van het hostpaneel, de indicator van de harde schijf knippert of het lampje? Want als de host-voeding niet werkt of het moederbord niet van stroom wordt voorzien, ontvangt de monitor het signaal niet, en zal er natuurlijk geen beeld worden weergegeven.

2. controleer dan of de voeding van de monitor goed is aangesloten? Als de aan/uit-schakelaar van uw monitor een lichte schakelaar is, moet u, wanneer u de monitor van stroom voorziet, een licht "ploppend" geluid horen; u kunt dan beoordelen of het stroomcircuit van de monitor goed is. Staat de aan/uit-schakelaar van de monitor weer aan? Brandt het aan/uit-lampje van de monitor? Wanneer de hand in de buurt van de monitor scherm en langzaam bewegen of er een "sissend" geluid, terwijl het zweet van de hand is opgezogen het gevoel, dat in de controle monitor hoogspanningscircuit goed werkt. 3.

3. Als u er zeker van bent dat de monitor is opgeladen en er een hoge spanning wordt opgewekt, controleer dan of de connector van de monitorgegevenskabel en de signaaluitvoerinterface van de grafische kaart goed contact maken. Is er een los? Haal de stekker er weer uit om te controleren of er een verbogen of gebroken pen of veel vuil in de D-type interface zit. Dit is een probleem dat veel gebruikers vaak tegenkomen, bij het aansluiten van de D-type aansluiting, ongelijke kracht, of vergeten de interface van de stelschroef aan te draaien, zodat de interface los zit, wat resulteert in slecht contact, of als gevolg van onjuiste installatiemethoden of buitensporige kracht, zodat de D-type interface een gebroken of gebogen naald heeft, wat resulteert in slecht contact.

Nota: de vertoning van de de speldensteek van de gegevenslijn 15 kan ontbrekende spelden, zoals 4, 9, 11 spelden hebben, die normaal is, geen andere metaaldraad kunstmatig gebruiken om deze ontbrekende speldbeetje aan te vullen, om andere mislukkingen niet te veroorzaken.

Nog een punt: 1,2,3 pin voor rood, groen, blauw drie pistool signaal input, als welke naald contact niet goed is, zal het scherm een gebrek aan de overeenkomstige kleur hebben.

Als er een probleem is met pen 12,15, zal de host het overeenkomstige display niet kunnen vinden, maar dit heeft geen invloed op het gebruik.

Als pen 13,14 defect is, zal de monitor een zwart scherm hebben en zal het indicatorlampje van de monitor na enige tijd inschakelen veranderen van groen in oranje. Er is ook een van de zwarte schermen hierboven genoemd.

4. Open de behuizing om te controleren of de monitorkaart correct is geïnstalleerd. Is het in goed contact met het moederbord slot? Is de grafische kaart of de sleuf te lang gebruikt en is er te veel stof op gekomen, zodat het contact slecht is? Of de chip op de grafische kaart is verbrand, gebarsten sporen. Wanneer de grafische kaart een zwart scherm veroorzaakt, zal de computer een zelftest opstarten met een korte vier lange "piep" geluid prompt. Bij het installeren van de videokaart houdt u het bovenste gedeelte van de videokaart met uw hand vast en steekt u deze met gelijkmatige kracht in de sleuf, zodat de vaste schroefpoort van de kaart overeenkomt met de schroefpoort van het hoofdchassis. Forceer de bevestiging niet wanneer deze niet goed is geplaatst, waardoor de grafische kaart zou kunnen verdraaien. Als bevestigd is dat de installatie correct is, kunt u de kaart verwijderen en de gouden vingers van de pinnen afvegen met een wattenstaafje met alcohol of een andere sleuf installeren (alleen voor PCI-kaarten). Als het niet werkt, kunt u alleen een goede grafische kaart proberen.

Als dat niet werkt, moet bij het bepalen van de intactheid van de grafische kaart, maar ook de compatibiliteit van de grafische kaart en het moederbord in aanmerking worden genomen. Het is het beste om de relevante informatie te controleren of een vriend op het internet te vragen.

5. Controleer de andere borden (inclusief geluidskaarten, decompressiekaarten, video capture kaarten) en het contact van de moederbordsleuf is goed? Controleer of de datakabel van de harde schijf en de voedingskabel van de harde schijf correct zijn aangesloten? Vervang de gleuven van andere borden en maak de pennen schoon. Dit is iets wat veel mensen over het hoofd zien. Algemeen wordt aangenomen dat een zwart computerscherm een probleem is van de monitor en de grafische kaart, en niet van andere apparaten. In feite, omdat de geluidskaart en andere apparatuur niet correct is geïnstalleerd, wat resulteert in het systeem eerst moeilijk te voltooien, met name de harde schijf datakabel en harde schijf voedingskabel verkeerd aangesloten, gemakkelijk om geen display storing veroorzaken.

6. Controleer of de geheugenstick goed contact maakt met het moederbord? Sluit de geheugenstick opnieuw aan of probeer een nieuwe sleuf, of vervang de geheugenstick door een nieuwe. Als er een probleem is met de geheugenstick, zal de computer bij het opstarten een continu scherp "piep"-geluid laten horen. De pieptoon varieert van moederbord tot moederbord.

7. Controleer of de CPU goed contact maakt met de CPU-houder op het moederbord. De CPU heeft slecht contact met de SLOT1 socket of SOCKE370 socket door beweging of andere factoren. Het is beter om de CPU met de hand in te drukken of de CPU te verwijderen en opnieuw te installeren.

8. Controleer of de jumper of CMOS instelling van CPU externe frequentie, multiplier, geheugenfrequentie, enz. correct is. Volgens de handleiding van het moederbord, controleer de relevante jumpers één voor één, de volgorde is "CPU externe frequentie jumper - CPU multiplier jumper - geheugen frequentie jumper".

9. Controleer of het voltage van de CPU juist is ingesteld. Wees voorzichtig bij het instellen van de CPU voltage jumper, zorg ervoor dat deze overeenkomt met het werkingsvoltage van de CPU. Acht en negen van deze twee stappen moeten sommige monteurs of gebruikers die graag overklokken goed controleren wanneer een zwart scherm verschijnt.

10. Controleer of de CMOS parameters juist zijn ingesteld. Als uw computer is uitgerust met twee grafische kaarten en u stelt de eerste geïnitialiseerde PCI grafische kaart in het CMOS in, en uw enige monitor is aangesloten op de AGP grafische kaart, dan zal de monitor natuurlijk niet oplichten.

11. Controleer of de door de host en de monitor vereiste werkomgeving met elkaar in overeenstemming is? Is de bedrijfsspanning normaal, is de omgevingstemperatuur te hoog, enz. In aanvulling op de bovenstaande stappen te controleren, maar ook volgens de computer werkomstandigheden snel te lokaliseren, zoals na de stroom op de host-computer, hoort u de "piep" geluid dat de computer zelftest voltooid, als de harde schijf indicator blijft knipperen op dit moment, het moet worden gecontroleerd in de tweede tot vierde stap.

12. Als de monitor in het proces van computer opstarten inhoud weer te geven, pas na het laden van de WIN98-scherm verschijnt zwart scherm, dit is alleen de WIN98 systeem software problemen.

De bovengenoemde controlemethode is gebaseerd op het feit dat de monitor zelf geen elektrische storing vertoont, d.w.z. dat na het inschakelen van de gastheervoeding de stroomindicator van de monitor van groen naar geel gaat, maar de monitor zwart scherm geen beeld weergeeft. Als het gebruik van de bovenstaande stappen monitor nog steeds geen weergave, moet u vragen professionals om te repareren
        

Hoe HP laptop bestanden te herstellen verloren

HP bai laptop herstellen fabrieksinstellingen duidelijk is du sommige geïnstalleerd in het systeem schijf zhi software, junk dao bestanden, enz. terug, en niet verwijderen van alle magnetische antwoord schijfbestanden, niet-systeem schijfbestanden worden niet beïnvloed.
Computer te herstellen naar de fabrieksinstellingen, de voordelen zijn vooral om de maximale mate van normale, soepele werking van de computer te garanderen, kan de levensduur van de computer te verlengen, is een minimale staat van de computer kan draaien goed nodig.
Het nadeel van het herstellen van de fabrieksinstellingen is dat alle wijzigingen die in het bios zijn aangebracht niet meer bestaan, en dat de mogelijkheid bestaat dat de prestaties van de computer verminderen, bijvoorbeeld het herstel na overklokken. Dan zal veel software die door de gebruiker is geïnstalleerd worden uitgewist

 

hp laptop
hp pavilion laptop
hp laptops te koop
hp omen laptop
hp 14 laptop
hp computer laptop
hp windows 10 laptop
roze hp laptop
hp 15.6 laptop
hp 17 inch laptop
hp laptop 15t
hp laptop aanbiedingen
rode hp laptop
hp 15.6 laptop met touchscreen
hp i7 laptop
hp laptop amazon
hp gerenoveerde laptops
costco hp laptop
hp 15 laptop pc
hp laptop i5
hp nieuwe laptop
paarse hp laptop
hp laptop 17
hp mini laptop
hp laptop harde schijf
hp zakelijke laptops
hp laptop notebook
hp pavilion 15.6 touchscreen laptop
hp rood scharlaken laptop
laptop hp elitebook
hp envy 13 laptop
hp i3 laptop
hp laptop schijf
hp kleine laptop
hp laptop 8gb ram
laptop hp core i5
hp laptop 2020
hp laptop voor studenten
hp werkstation laptop
laptop hp core i3
ssd voor hp laptop
hp hewlett packard laptop
externe harde schijf voor hp laptop
harde schijf vervangen hp laptop
hp amd laptop
verwijderen hp laptop harde schijf
sd kaart voor hp laptop
hp compaq laptop
hp laptop i5 8gb ram
harde schijf voor hp pavilion laptop
solid state drive voor hp laptop
ssd schijf voor hp laptop
hp laptop geheugenkaart
hp laptop 1tb harde schijf
hp laptop laatste model
hp stream laptop harde schijf
hp thinkpad laptop
interne harde schijf voor hp laptop
laptop hp pavilion x360
hp laptop harde schijf
hp laptop hdd
laptop hp 14
nieuwe harde schijf voor hp laptop
harde schijf vervangen hp pavilion laptop
ssd harde schijf voor hp laptop

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Hoe te herstellen HP laptop harde schijf computer kan niet openen van bestanden, wat te doen als het bureaublad niet wordt weergegeven,
Step 2 : Deep Scan lost files
Hoe te herstellen HP laptop harde schijf computer kan niet openen van bestanden, wat te doen als het bureaublad niet wordt weergegeven,
Step 3 : Recover lost files
Hoe te herstellen HP laptop harde schijf computer kan niet openen van bestanden, wat te doen als het bureaublad niet wordt weergegeven,

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery