【Tips】

time: |views:398

Overzicht
De laatste jaren zijn veel gebruikers Sandisk extreme SD-kaarten gaan gebruiken om de opslagcapaciteit van hun camera's uit te breiden. In dit artikel zullen we de redenen en voorzorgsmaatregelen introduceren voor Sandisk extreme niet herkend om gemakkelijk beschadigd te worden.

                                    
                            
Inhoud


I. Sandisk extreme niet herkend en zijn gebruik trend
De oorzaken van Sandisk extreme niet herkende schade en verlies van gegevens
C. Voorzorgsmaatregelen voor onderhoud bij gebruik van Sandisk extreme niet herkend

I. Sandisk extreme niet herkend en zijn gebruik trend

Micro Sandisk extreme sd kaart (voorheen bekend als TF kaart) is een soort van micro Sandisk extreme sd kaart voornamelijk gebruikt om de opslagcapaciteit van de camera uit te breiden, meestal zeggen we Sandisk extreme niet herkend verwijst naar Micro Sandisk extreme sd kaart. Sandisk extreme niet herkend is al ontwikkeld in het tijdperk van de niet-slimme camera's, omdat de opslagcapaciteit van camera's in die tijd relatief klein was, werd de Micro Sandisk extreme sd kaart het belangrijkste opslagmiddel voor camera's. De Micro Sandisk extreme sd kaart werd het belangrijkste opslagmiddel voor de camera.

Hoewel de opslagcapaciteit van smart camera's de laatste jaren sterk is verbeterd, zijn camerafabrikanten ook begonnen met het geleidelijk afschaffen van de Micro Sandisk extreme sd kaart uitbreiding. Er zijn echter nog veel gebruikers van wie de camera's de uitbreidingssleuf gebruiken om de opslagcapaciteit uit te breiden met een Micro Sandisk extreme sd-kaart.

Vanwege de ongelijke kwaliteit van de verschillende Sandisk extreme sd kaarten op de markt, in combinatie met de verkeerde gebruiksgewoonten van sommige gebruikers, wat resulteert in gebruikers vaak Sandisk extreme sd kaart schade kan niet lezen en schrijven, of zelfs verliezen belangrijke foto's of video's en andere belangrijke bestanden.

Dit artikel zal de oorzaken en voorzorgsmaatregelen introduceren die leiden tot eenvoudige beschadiging van Sandisk extreme sd kaart, en introduceert verschillende software voor het herstellen van verloren gegevens op Sandisk extreme sd kaart onder verschillende omstandigheden.

II. Oorzaken van Sandisk extreme niet herkende corruptie en verlies van gegevens

Sandisk extreme niet herkend is beschadigd, meestal veroorzaakt door corruptie, formatteren, of de Sandisk extreme sd kaart kan niet lezen of schrijven, enz.

Oorzaak Analyse.

Sandisk extreme niet herkend veroorzaakt corruptie, formatteren en onvermogen om te lezen en te schrijven, wat kan worden veroorzaakt doordat de Sandisk extreme sd-kaart plotseling wordt verwijderd terwijl gegevens worden gelezen, of door malware/virusaanvallen of bestandssysteemcorruptie.

Of misschien hebben sommige toepassingen cache-bestanden gemaakt in Sandisk extreme sd kaart en bestandssysteem fouten optreden als gevolg van onvolmaakte procedures. Wanneer de toepassing vervolgens leest en schrijft naar het bestandssysteem van de Sandisk extreme sd kaart treedt er een fout op, wat resulteert in een beschadigde Sandisk extreme sd kaart.

Het is ook mogelijk dat de Sandisk extreme sd-kaart geen wear-leveling technologie heeft, en dat het interne flash-geheugen gevoelig is voor single-point corruptie aan de kop van het blok, wat resulteert in een beschadigd bestandssysteem dat niet kan worden gelezen of geschreven.

Sandisk extreme niet herkend kan niet lezen en schrijven, in aanvulling op de bovenstaande redenen, kan ook worden veroorzaakt door slecht contact, kunt u de Sandisk extreme sd kaart te verwijderen, gebruik dan een gum om de gouden vinger van de Sandisk extreme sd kaart te vegen om het probleem op te lossen.
Om het probleem van de camerasleuf uit te sluiten, kunt u bovendien de Sandisk extreme sd-kaart in een andere camera plaatsen om het te proberen. Als nog steeds wordt aangegeven dat de kaart beschadigd is of niet kan worden gelezen of geschreven, dan is het mogelijk dat de Sandisk extreme sd kaart fysiek beschadigd is en moet worden vervangen door een nieuwe Sandisk extreme sd kaart.

Waar op te letten na data verlies in Sandisk extreme niet herkend.

Als het toestel ook nieuwe SMS-, telefoon- en andere gegevens invoert nadat de gegevens verloren zijn gegaan, kunnen die verloren gegevens worden overschreven, waardoor het onmogelijk wordt om ze te herstellen. Als de gegevens eenmaal verloren zijn, stop dan onmiddellijk met het gebruik van de camera, verbreek de verbinding met het netwerk en verwijder de SIM-kaart, en gebruik daarna onmiddellijk de juiste data recovery software voor data recovery.

C. Voorzorgsmaatregelen voor onderhoud bij gebruik van Sandisk extreme niet herkend

1 Verwijder de Sandisk extreme niet plotseling herkend tijdens het lezen of schrijven van gegevens (hot-plugging). Als u de Sandisk extreme sd kaart die aan het lezen en schrijven is plotseling verwijdert, is het lezen en schrijven van gegevens nog niet voltooid, wat het bestandssysteem zal beschadigen en gemakkelijk zal leiden tot beschadiging of verlies van bestanden.

2 Wanneer u de Sandisk extreme sd-kaart op de computer aansluit, is het raadzaam een geschikte kaartlezer te gebruiken in plaats van deze rechtstreeks via de datakabel aan te sluiten. Als u de Sandisk extreme sd-kaart lange tijd via de datakabel aansluit, kan de Sandisk extreme sd-kaart beschadigd raken.

3 Wanneer Sandisk extreme niet wordt herkend, moet u de Sandisk extreme sd-kaart niet instellen om als cache in de camera te worden gebruikt. Dit komt omdat de cache op elk moment wordt aangemaakt wanneer verschillende toepassingen op de camera worden gebruikt, en veelvuldig en veelvuldig wissen zal de Sandisk extreme sd kaart beschadigen.


4 Als de Sandisk extreme sd-kaart uit de camera wordt verwijderd en een tijdje niet wordt gebruikt, laat deze dan niet onbeheerd achter, omdat hierdoor de metalen contacten op de Sandisk extreme sd-kaart bevuild of geoxideerd kunnen raken en de Sandisk extreme sd-kaart zelfs kapot kan gaan of in het water kan komen te zitten. Het is het beste om een speciale plaats te gebruiken voor uw Sandisk extreme sd kaart. U kunt de kaart het beste opbergen in een speciale hoes voor de Sandisk extreme sd kaart.


5 Wanneer u de Sandisk extreme sd-kaart op een computer aansluit, moet u voorkomen dat u gegevensbestanden rechtstreeks op de Sandisk extreme sd-kaart bewerkt of wijzigt.


6 Wanneer de camera bijna geen stroom meer heeft, is het raadzaam onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de Sandisk extreme sd-kaart voor gegevensopslag. Als de SD-kaart nog in gebruik is wanneer de camera plotseling geen stroom meer krijgt, kan de Sandisk extreme sd-kaart beschadigd raken, wat kan leiden tot gegevensverlies.

Herstelscenario's

Sandisk extreme SD-kaart is niet gedetecteerd,
Sandisk extreme SD kaart wordt niet herkend,
Sandisk extreme SD kaart data recovery,
Sandisk extreme SD kaart video herstel,
Sandisk extreme SD kaart foto herstel,
Sandisk extreme SD kaart geformatteerd herstel,
Sandisk extreme SD kaart te verwijderen herstel,
Sandisk extreme SD kaart niet gevonden,
Sandisk extreme SD kaart wordt niet weergegeven,
Sandisk extreme SD kaart raakt leeg,
Sandisk extreme SD kaart vraagt om formatteren,
Sandisk extreme SD-kaart kan niet worden geopend,
Sandisk extreme SD kaart bestand ontbreekt,

Ondersteuning voor herstelcapaciteit versie

sandisk extreme mini sd kaart
sandisk extreme plus 128gb microsd kaart
sandisk extreme plus 128gb microsd kaart met adapter
sandisk extreme plus 128gb sd kaart
sandisk extreme plus 256gb micro sd kaart
sandisk extreme plus 32gb sd kaart
sandisk extreme plus 64gb micro sd kaart
sandisk extreme plus 64gb microsd klasse 10 geheugenkaart
sandisk extreme plus 64gb microsd klasse 10 geheugenkaart 52908863
sandisk extreme plus 64gb sd kaart
sandisk extreme plus microsd kaart
sandisk extreme plus sd kaart
sandisk extreme pro 128 gb microsdxc geheugenkaart
sandisk extreme pro 128gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 128gb sd kaart
sandisk extreme pro 16gb sd kaart
sandisk extreme pro 1tb micro sd kaart
sandisk extreme pro 1tb sd kaart
sandisk extreme pro 256gb micro sd kaart
sandisk extreme pro 256gb sd kaart
sandisk extreme pro 32gb sd kaart

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
 Sandisk Extreme niet herkend - hoe foto's en video's herstellen
Step 2 : Deep Scan lost files
 Sandisk Extreme niet herkend - hoe foto's en video's herstellen
Step 3 : Recover lost files
 Sandisk Extreme niet herkend - hoe foto's en video's herstellen

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery