【Tips】

time: |views:316


Bplan data recovery volledige versie is een officiële Lexar sd kaart data recovery tool ontwikkeld en gelanceerd door Lexar; het ondersteunt herstel van foto's, video's, bestanden, enz. van Lexar sd kaarten, en ondersteunt een breed scala van Lexar sd kaart merken, ongeacht welk merk van Lexar sd kaarten worden ondersteund; de software is ook vrij eenvoudig te gebruiken. De software is ook heel eenvoudig, hoeft alleen maar te klikken op de muis, kunt u snel scannen van uw sd-bestanden, na de voltooiing van de scan, klikt u op om snel te herstellen, en het herstel snelheid is snel, ondersteuning van een breed scala van formaten, de noodzaak voor vrienden om haast deze Hedong Software Park zal Rexa sd kaart data recovery software Bplan data recovery download te gebruiken probeer het!


Software Kenmerken

 Niet alleen afbeeldingen herstellen.


Deze software heeft ook een automatische upgrade-functie om compatibiliteit met het huidige besturingssysteem te garanderen; het kan de geheugenkaart ook opnieuw formatteren en naar de fabrieksinstellingen herstellen, en kan alle gegevens op de kaart permanent en veilig wissen. Bovendien ondersteunt Bplan data recovery meerdere talen en werkt het met PC

De perfecte digitale camera oplossing.
      Of het nu uw hoofdtaak is om foto's te maken of video's op te nemen, de gegevensherstelsoftware van Bplan is een belangrijk hulpmiddel in de gereedschapskist van elke fotograaf en zorgt ervoor dat belangrijke bestanden niet verloren gaan en dat u met een gerust hart kunt werken.

Gemakkelijk en betrouwbaar bestandsherstel


      Met Bplan data Herstelleny, kunt u betrouwbaar Herstellen de meeste foto's en geselecteerde videobestanden van elk type of merk geheugenkaart - het houden van uw kostbare bestanden veilig en gezond. Sinds het begin wordt deze gebruiksvriendelijke software vertrouwd door professionele fotografen vanwege het eenvoudige herstelproces, automatische updates, geformatteerde geheugenkaarten en veilige verwijderingsfuncties. Dus of u nu een professionele fotograaf bent die belangrijke momenten vastlegt voor uw klanten of een liefhebber van fotografie die graag familiefoto's maakt, uw belangrijke beelden kunnen worden hersteld. De software ondersteunt Windows 10 7 8.

Betrouwbaar herstel van verloren of verwijderde bestanden


Bplan data Herstelleny software biedt eenvoudige en betrouwbare Herstelleny functies die helpen om Herstellen beelden van elk type of merk van de geheugenkaart.

Het herstelproces is tijdbesparend en eenvoudig.


Bplan data recovery software is eenvoudig te gebruiken en herstelt bestanden met gemak. Scan en herstel de meeste mediabestanden, inclusief populaire bestandstypen zoals JPEG, TIFF, RAW, MP4, AVI formaten en meer met slechts een paar muisklikken.

Software Kenmerken


Foto Herstel software schrijft geen gegevens naar de bron partitie tijdens het bestandsherstel proces, dus u kunt er zeker van zijn dat er geen verdere schade zal worden toegebracht aan de bron gegevens. De software ondersteunt ook het herstel van fotobestanden van disk image bestanden, wat handig is voor offsite data herstel, en de software zelf heeft de functie van het creëren van disk image bestanden.


 Deze software ondersteunt momenteel alleen het herstellen van fotobestanden in JPG-formaat meer bestandsformaten worden toegevoegd, JPG-formaat is de meest populaire digitale foto bestandsformaat, de meeste digitale camera's en telefoons met camera gebruiken dit formaat om foto's op te slaan, dus Huilong Photo Recovery Software is in staat om de meeste foto bestand herstel taken, en het slagingspercentage van foto herstel is ook zeer hoog.


 Tip:

Download de software niet naar de schijf waar u gegevens wilt herstellen, en pak de bestanden niet uit op de schijf waar u ze wilt herstellen, anders kunnen de brongegevens opnieuw beschadigd raken. Als de camera rechtstreeks op de computer wordt aangesloten voor gegevensherstel, zorg er dan voor dat de batterij voldoende stroom heeft, zodat het herstelproces niet zonder stroom komt te zitten en u de volgende keer opnieuw moet scannen.

Installatiemethode

 1, download het bestand te vinden "Blpan data recovery" dubbelklik om uit te voeren, voert u de software-installatie wizard interface.

 2, selecteer de taal die u wilt gebruiken tijdens het installatieproces, klik op OK.

 3、Interface van de software installatie wizard, selecteer de locatie van de software voor installatie, de standaard locatie "C:Program Files x86Bplan data recovery", is het aanbevolen om te installeren in de D-schijf, klik op Volgende.

 4, selecteer de softwarecomponenten en snelkoppelingen, klik op Volgende.

 5, Bplan data recovery volledige versie is geïnstalleerd, klik Voltooien.

 6, voer de hoofdinterface van de software in, de volgende interface verschijnt, de volgende figuur.


Vaak gestelde vragen

 Wat is UHS?


 UHS is een acroniem voor Ultra High Speed, een nieuwe technologie waarmee SDHC-geheugenkaarten en SDXC-geheugenkaarten de snelheid van hun businterfaces kunnen verhogen. UHS-I maakt interfacesnelheden tot 104 MB per seconde mogelijk, en met UHS compatibele SDHC-kaarten of SDXC-kaarten kunnen de overdrachtprestaties tot 104 MB per seconde worden verhoogd.


 Wat is de U1 snelheidscategorie?


 Sommige nieuwe UHS-geheugenkaarten dragen het U1-merkteken, wat aangeeft dat de UHS-I-kaart een U1-snelheid heeft, wat staat voor een minimale vastleggingsschrijfsnelheid van 10 M bytes per seconde voor opgenomen video-inhoud. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de snelheidsprestaties van U1 dezelfde zijn als die van Speed Class 10, ze verschillend worden getest en dat het feit dat een kaart aan de ene snelheidsklasse voldoet, niet betekent dat ze ook aan de andere voldoet.


 Kan ik een UHS-I kaart gebruiken in een apparaat dat SDHC gebruikt?


 Ja. Alle SD UHS-I-kaarten zijn achterwaarts compatibel voor gebruik in bestaande SDXC- en SDHC-apparaten. SDXC UHS-I-kaarten zijn niet compatibel met apparaten die SD- of SDHC-specificaties gebruiken, alleen met apparaten die SDXC-specificaties gebruiken. Zie voor meer informatie hierover de SDXC FAQ: Hoewel SD UHS-I-kaarten kunnen worden gebruikt met apparaten die gebruikmaken van SDXC- en SDHC-specificaties, moet u, als u de UHS-prestaties wilt optimaliseren, als volgt een hostapparaat met het UHS-I-logo kiezen.

 

Lexar data recovery voor verschillende capaciteiten.


lexar 1000x sd kaart foto video data recovery,
lexar 128 sd kaart foto video data recovery,
lexar 128gb micro sd kaart foto video data recovery,
lexar 16gb micro sd kaart foto video data recovery,
lexar 16gb sd kaart foto video data recovery,
lexar 1800x micro sd kaart foto video data recovery,
lexar 1gb sd kaart foto video data recovery,
lexar 1tb micro sd kaart foto video data recovery,
lexar 1tb sd kaart foto video data recovery,
lexar 2000x sd kaart foto video data recovery,
lexar 256 sd kaart foto video data recovery,
lexar 256gb micro sd kaart foto video data recovery,
lexar 256gb sd kaart foto video data recovery,
lexar 256mb sd kaart foto video data recovery,
lexar 2gb sd kaart foto video data recovery,
lexar 32gb micro sd kaart foto video data recovery
lexar 32gb sd kaart foto video data recovery
lexar 4gb micro sd kaart foto video data recovery
lexar 4gb sd kaart foto video data recovery
lexar 512gb micro sd kaart foto video data recovery
lexar 512gb sd kaart foto video data recovery
lexar 633x 256gb micro sd kaart foto video data recovery
lexar 633x sd kaart foto video data recovery
lexar 64gb micro sd kaart foto video data recovery
lexar 64gb sd kaart foto video data recovery
lexar 8gb sd kaart foto video data recovery

 

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
 Lexar SD data recovery software
Step 2 : Deep Scan lost files
 Lexar SD data recovery software
Step 3 : Recover lost files
 Lexar SD data recovery software

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery