【Tips】

time: |views:637

Als een Sandisk extreme pro cfast-kaart beschadigd is, vraagt het systeem ons altijd om te formatteren

Als u een van de bovenstaande foto's wilt bewaren, formatteer de schijf dan niet. Het is nog niet te laat om de schrijfbeveiligde Sandisk extreme pro te formatteren nadat u hebt geprobeerd om bestanden op de kaart te herstellen. Als u de Sandisk cf-kaart in de ingebouwde sleuf van uw eigen laptop of pc steekt en deze reageert niet, probeer dan een andere computer of USB-kaartlezer. Soms ligt het probleem bij de kaartlezer en niet bij de kaart zelf. U kunt online een USB SD kaartlezer kopen die zowel microSandisk cf kaarten als SD standaarden leest voor niet veel geld.


Er zijn veel freeware programma's die beweren in staat te zijn om gegevens van beschadigde of kapotte geheugenkaarten te herstellen. ,

Sommige gratis herstelsoftware is beperkt in het aantal bestanden of gegevens dat kan worden hersteld, dus let op eventuele beperkingen voordat u gaat downloaden. Met behulp van kan herstellen per ongeluk verwijderde bestanden, een proces dat ook van toepassing op Sandisk extreme pro cf kaart waarvan de inhoud niet zichtbaar zijn in Windows Verkenner Figuur 1. Zo niet, probeer dan een van de vele andere bestand herstel toepassingen, waaronder . Er is geen garantie dat u uw bestanden intact terugkrijgt wanneer u dergelijke software gebruikt, en ze verliezen meestal de originele bestandsnamen, wat een probleem kan zijn voor sommige gebruikers die zich bewust zijn van bestandsnamen.

Andere software kan herstelde bestanden relatief eenvoudig hernoemen

Een van de bekendere gratis herstelsoftware is dat de meeste op vrijwel dezelfde manier werken, dus hier zijn wat voorbeeldinstructies zodat je een algemeen idee krijgt van het gebruik. Na de installatie steekt u de beschadigde Sandisk extreme pro in de kaartlezer van de PC en start u deze op. Het wordt aanbevolen om de beveiligingssoftware van de PC uit te schakelen en ook de verbinding met het internet te verbreken.


Na het zien van de prompt, klik op i.e. “Photo Recovery Free” optie die ons zal helpen om foto's te herstellen van Sandisk cf kaart. Nu zal het zoeken naar het geïnstalleerde apparaat dat u moet leiden naar de defecte Sandisk cf kaart.Selecteer de juiste schijf klik op volgende en nu zal het analyseren van de Sandisk cf kaart.Dit proces duurt enkele minuten. Zodra de analyse is gedaan, ziet u de lijst van herstelde bestanden. Op de meeste Sandisk cfast kaarten, zal klikken op het “Root” selectievakje hoogstwaarschijnlijk alle foto's selecteren. Selecteer Volgende, waarna u kunt kiezen in welke map u de herstelde bestanden wilt plaatsen.

De standaardinstelling is dat de map dezelfde is als de map waarin u wilt opslaan.

Het belangrijkste punt is dat het systeem u zal vragen om een bestemmingsmap te selecteren voor de herstelde bestanden, zorg ervoor dat u een map selecteert op de harde schijf van de PC en niet op de beschadigde Sandisk cf-kaart .

Het kopiëren van de bestanden duurt een paar minuten. Zodra dit proces is voltooid, bladert u naar de bestemmingsmap die u hebt geselecteerd en zou u de meeste bestanden moeten zien die u wilt redden.

 

Sandisk cf kaarten van standaard formaat zijn gevoelig voor beschadiging vanwege de dunne plastic behuizing; deze kaarten kunnen gemakkelijk breken als u ze in uw zak stopt of onbeschermd in uw tas stopt.

Soms kan dat kleine schrijfbeveiligingsschakelaartje losraken en de Sandisk extreme cf kaart onbruikbaar maken in een camera of een ander apparaat dat gegevens naar de kaart moet kunnen schrijven.Sandisk extreme pro cfast kaart is schrijfbeveiligdOm wat voor reden dan ook, kunt u schrijfbeveiligde bestand omdat het een wijziging in de bestandstoewijzingstabel vereist, die naar de kaart geschreven moet worden.

 

Als er niets mis is met uw kaart zelf en de schakelaar staat in de “write” positie, probeer dan de ingebouwde tools van Windows om te proberen ghost win7 te repareren. klik met de rechtermuisknop op de Sandisk cf kaart in Windows Verkenner, selecteer Eigenschappen en selecteer vervolgens het tabblad Extra. Klik op Controleer op fouten Windows zal dan de kaart scannen, de fout vinden en proberen deze te herstellen.

 


Als de Sandisk extreme pro cfast kaart niet in de Verkenner verschijnt, zoek dan in het menu Start naar Schijfbeheer Extra.

In dit hulpmiddel kunt u zien welke stations Windows kan “zien” en deze lijst van stations kan stations zonder stationsnamen bevatten. Als u uw Sandisk cf-kaart niet in de drive-lijst kunt vinden, kan deze helemaal kapot zijn, of kan het probleem met de kaartlezer te wijten zijn aan een driver-probleem.


Als de Sandisk cf-kaart in de lijst staat, maar er is geen stuurprogrammanaam

U zou er met de rechtermuisknop op moeten kunnen klikken en de beschikbare opties moeten kunnen gebruiken om het een stationsnaam te geven, of het te formatteren als een bestandssysteem dat Windows kan lezen en een stationsnaam toe te wijzen. In Windows kunt u direct naar de nieuw aangemaakte SD Verschil Figuur 7 Win7 Pure, bovendien indien mogelijk voor Sandisk cf kaart compatibiliteit toewijzen FAT32 schijfformaat om het bij het formatteren.

Als de Sandisk cfast prima werkt in andere kaartlezers, maar niet in de lokale computer, dan is er waarschijnlijk een probleem met de hardware en software van de kaartlezer zelf.

Controleer de status van uw kaartlezer in Verkenner. Sommige moeilijk te vinden drivers voor kaartlezers kunnen zelfs volledig worden opgelost in Windows Update Online of software van derden zoals Driver Wizard.

De volgende soorten kaarten zijn gevoelig voor dit soort gegevensverlies fenomeen dat het formatteren van de CF-kaart corruptie vereist
sandisk cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro cfast 2.0 niet herkend,
sandisk extreme pro cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro cf niet herkend,
sandisk cfast 2.0 niet herkend,
sandisk cfast niet herkend,
sandisk cfast kaart niet herkend,
sandisk cfast kaart niet herkend,
sandisk cfast 256gb niet herkend,
sandisk extreme pro cfast niet herkend,
sandisk extreme pro 64gb cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro 64gb cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro 32gb cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro 32gb cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro 32gb cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme pro 128gb cfast 2.0 niet herkend,
sandisk extreme pro 128gb cf kaart niet herkend,
sandisk extreme cf-kaart niet herkend,
sandisk extreme cf 64gb niet herkend,
sandisk extreme cf 32gb niet herkend,
sandisk extreme cf niet herkend,
sandisk cfast 128gb niet herkend,

Zij zijn ook vatbaar voor de volgende situaties van gegevensverlies
sandisk extreme cf-kaart niet gedetecteerd,
sandisk cf-kaart niet herkend,
sandisk cfast cf kaart data recovery,
sandisk extreme cf card video herstel,
sandisk extreme cf kaart foto herstel,
sandisk cf kaart geformatteerd herstel,
sandisk extreme cf kaart verwijderen herstel,
sandisk extreme cf kaart verwijderen herstel,
sandisk extreme cf-kaart niet gevonden,
sandisk cf kaart geeft niet weer,
sandisk cf-kaart raakt leeg,
sandisk extreme cf-kaart vraagt om formatteren,
sandisk cf-kaart gaat niet open,
sandisk cf card file is missing,

Bplan data recovery with 3 steps

Step 1 : Free download and Open it
Sandisk extreme cf kaart gevraagd om te formatteren na corruptie, reparatie sandisk cf kaart verloren video foto's gratis methode
Step 2 : Deep Scan lost files
Sandisk extreme cf kaart gevraagd om te formatteren na corruptie, reparatie sandisk cf kaart verloren video foto's gratis methode
Step 3 : Recover lost files
Sandisk extreme cf kaart gevraagd om te formatteren na corruptie, reparatie sandisk cf kaart verloren video foto's gratis methode

Data recovery tips

 • hard drive recovery
 • sd card recovery
 • cf card recovery
 • usb drive recovery
 • memory card recovery
 • ssd recovery recovery
 • external drive recovery

most search

 • data recovery
 • video recovery
 • photo recovery
 • document recovery
 • word recovery
 • excel recovery
 • ppt recovery
 • PDF recovery
 • partition recovery